Elke Donze

Hallo, ik ben Elke!

Als kersverse mama heb ik nog jaren van idiote figuren, gekke stemmetjes en gigantisch veel gebumbalo voor de boeg. En hoewel ik mijn rol als mama aka superheld met veel overtuiging en liefde vervul, heb ik nog een andere passie. Dat is schrijven.

“Dus euh… jij bent copywriter?”

Een peinzende blik, meestal gecombineerd met een (al dan niet diepe) frons. Dat is ongeveer het gezicht van de gemiddelde persoon als ik zeg dat ik copywriter ben. Copy-watte?

Eigenlijk is het simpel. Jouw onderneming doen groeien door mee te schrijven aan jouw verhaal, dat is het doel van Say it write. Laat ons eerlijk zijn, jij kent jouw zaak als geen ander. Maar weet jij ook hoe je exact de juiste woorden op papier zet om jouw doelpubliek te prikkelen? Heb je daar tijd voor? Laat ons als voorbeeld je website nemen. Weerspiegelen de teksten op je site echt wie je bent en wat je doet?

Ik schrijf graag mee aan jouw ondernemersverhaal. Want dat is het allerliefste wat ik doe. Ik verplaats mij in jouw doelpubliek en hanteer de tone of voice van jouw bedrijf. Jouw onderneming staat centraal. Altijd. Zoek je resultaatgerichte webteksten, een pakkende baseline, een wervende brochure, een duizelingwekkende blogpost of iets helemaal anders? Met Say it write schrijf ik gepassioneerd mee aan jouw uniek verhaal. Klinken we binnenkort op een samenwerking?

Elke

Boek je gratis kennismakingsgesprek

Wil je graag samenwerken? Of heb je nog enkele vragen? Plan hier je gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek.

Tijdens dit half uurtje ontdek je hoe ik je het beste kan helpen.

Ik kijk er al naar uit om je (beter) te leren kennen!